Job offer

OZ Planten is a fast-growing export company for indoor and garden plants. OZ Planten is located in a modern building located on the terrain Veiling Zuid of FloraHolland in Aalsmeer and is part of Dutch Flower Group.

Do you have Passion for Plants like we do, and are you looking for a new challenge in a global export company? Then contact us today about one of our job openings.

Even voorstellen
OZ Planten is, met passie voor planten, dagelijks actief op de internationale exportmarkten.
Wij bieden ons brede assortiment van kamer- en tuinplanten zowel online als via fysieke kanalen aan.
Onze klanten bestaan uit groothandels, tuincentra en Retail ketens. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein FloraHolland Zuid in Aalsmeer.
OZ Planten is onderdeel van Dutch Flower Group, een familie van gespecialiseerde handelsbedrijven binnen de sierteelt.

Wij zijn op zoek naar een:

Debiteurenbeheerder

Graag maken we kennis met een debiteurenbeheerder die zorg draagt voor een goede debiteurenportefeuille. Je hebt wekelijks contact met de accountmanagers inzake de openstaande vorderingen en uitstaande emballage en registreert de gemaakte afspraken. Je controleert de uitgaande facturenstroom, registreert de betalingen, onderhoudt de debiteurenkaarten en bewaakt de krediettermijnen en saldi van debiteuren alsmede de emballagestanden. Daarnaast signaleer je op tijd vorderingen welke ter incasso dienen te worden gestuurd of bij de kredietverzekeraar ingediend moeten worden.

Als debiteurenbeheerder neem je zelfstandig beslissingen ten aanzien van het al dan niet leveren van klanten welke buiten de gemaakte afspraken vallen ten aanzien van krediettermijn en kredietplafond. In je functie heb je contact met klanten, incassomaatschappijen, kredietverzekeraar, accountmanagers, medewerker(s) Deense container beheer en management. Je rapporteert aan de financieel manager.

Functieomschrijving
• Het dagelijks verwerken van de bankafschriften van de binnenlandse en buitenlandse rekeningen;
• Gesprekken voeren met accountmanagers en rapporteren aan het management
• Bewaken van de openstaande posten
• Signaleren en rapporteren van achterstanden
• Tijdig incassomaatregelen treffen
• Treffen van betalingsregelingen in overleg met financieel manager
• Verantwoordelijk voor de uitvoering van aanmaningsprocedures
• Verantwoordelijk voor de tijdige en juiste facturatie
• Verantwoordelijk voor de balansspecificaties die vallen onder Debiteuren Administratie
• Zorgdragen voor een goed beheer van stamgegevens van klanten

Wat bieden wij

• Een afwisselende en uitdagende functie in een ambitieuze, professionele
en gezonde organisatie
• Marktconforme arbeidsvoorwaarden
• Prettige en informele werksfeer met enthousiaste collega’s
• Goede arbeidsomstandigheden

Wat vragen wij

• Minimaal een afgeronde MBO opleiding
• Minimaal twee jaar relevante werkervaring
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Kennis van Microsoft Dynamics is een pré
• Kennis van de sierteeltsector / logistiek dienstverlenende omgevingen is een pré

Verder heb je een klantgerichte instelling, gevoel voor service en het vermogen je eigen werk goed te kunnen organiseren, kun je goed samenwerken en beschikt je over een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Daarnaast beschik je over goede analytische en probleemoplossende vaardigheden.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Frank Gordijn, Financial Controller 06 – 1358 1778 of Marjon van Slingerlandt, P&O Manager 0297 - 380 752. Een reactie kun je richten aan: personeelszaken@ozplanten.nl www.ozplanten.nl

De functie

De afdeling facturatie is verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van onze facturen, export- , vervoer- en keuringsdocumenten voor onze klanten en de transporteurs. Tevens beheer je samen met je collega's de stamgegevens van de klanten, transport tarieven en de informatie van de NVWA. Daarnaast ben je actief met de factuurcontrole van de transporteurs.
Spreekt dit je aan, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij vragen
• MBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een afgeronde MEAO of HAVO opleiding
• Ervaring met de verwerking van verkoopfacturen
• Ervaring met het vervaardigen van exportdocumenten
• Kennis van MS Office en financiële (ERP-)systemen. Ervaring met Microsoft Dynamics / Navision is een pré
• Accuraat en cijfermatig sterk
• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
• Flexibel en servicegerichte instelling
• In staat zijn om binnen een dynamische omgeving in teamverband te kunnen werken

Wij bieden
OZ Planten hecht veel waarde aan Duurzame Inzetbaarheid. Met elkaar werken we aan een goede werkomgeving waar gezondheid en werkplezier voorop staan. Betrokkenheid en medezeggenschap van medewerkers speelt hierin een grote rol.
Omdat we bemerken dat in deze hectische tijd steeds meer vraag is naar meer balans tussen werk en privé is een flexibele indeling van de werkweek mogelijk.
Naast de flexibele werkweek kennen wij goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. overwerkuren 126%, een tijd voor tijdregeling, jaarlijkse CAO verhoging- en eindejaarsuitkering.
Je komt te werken in een informele omgeving waar een prettige werksfeer heerst met een enthousiast en gemotiveerd team.

Interesse
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Frank Gordijn, Financial Controller tel. 0297-380 740 of Marjon van Slingerlandt, P&O Manager 0297 - 380 752. Een schriftelijke reactie kun je richten aan: OZ Planten BV, afdeling personeelszaken E-mail: personeelszaken@ozplanten.nl

Zoek jij een bijbaan of vakantiebaan? Kom werken bij OZ Planten!

Wat ga je doen?
Bij OZ Planten zorgen we er dagelijks voor dat duizenden planten wereldwijd geëxporteerd worden. Geen dag is hetzelfde, je kan planten verdelen naar de juiste klanten, karren zo efficiënt mogelijk opbouwen of karren sealen zodat de handel netjes bij de klanten aankomt. Dat doe je samen in een gezellig team.

Door de flexibele werktijden kan je deze bijbaan prima combineren met school of sport.

Wat hebben wij te bieden?

  • Flexibele uren
  • Al vanaf een paar uur per week
  • Goed salaris
  • Werk samen met je vrienden
  • Gezellig team

Solliciteer in 1 minuut!
Lijkt het je wel wat om bij ons te komen werken? Stuur dan een appje met je leeftijd en NAW-gegevens of bel naar Rogier Brouns (Logistiek Manager).

Tel: 0683521309
Mailen mag ook: personeelszaken@ozplanten.nl

Als Ingangscontroleur maak je deel uit van het logistieke team welke borg staat voor een correcte aflevering van onze producten bij onze klanten. Samen met je collega’s van de ingangscontrole draag je onder meer zorg voor het in ontvangst nemen en het controleren van de kwaliteit van onze producten, het aanmelden in de systemen en het klaarzetten van de levering voor verdere afhandeling binnen de organisatie. Neem een kijkje achter de schermen van OZ Planten.

Wij bieden:

Een leuke, uitdagende- en verantwoordelijke baan. De werksfeer bij OZ Planten is prettig en informeel en wij hebben een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden. Uren en dagen in overleg.

Wij vragen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Plantenkennis
  • Ervaring met MS Office
  • Nederlands sprekend
  • ook scholieren met een branchegerichte opleiding worden uitgenodigd te reageren!

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Rogier Brouns, Logistiek Manager, tel. (06)- 83 521 309 of Marjon van Slingerlandt, P&O Manager (0297) - 380 752.  E-mail: personeelszaken@ozplanten.nl

Voor de flexibele- en avonduren zijn wij op zoek naar scholieren / oproepkrachten. Heb je interesse neem dan contact met ons op!

Je gaat deel uitmaken van het logistieke team. In samenwerking met collega’s Logistiek wordt het gehele logistieke proces van binnenkomst tot transport verzorgd. In de functie van Karrenbouwer ben jij verantwoordelijk voor het stukje transportklaar maken van onze producten. Aan de hand van orderinformatie bouw je de planten zo efficiënt mogelijk op karren, rekening houdend met de voorwaarden voor een veilig transport. Natuurlijk verlies je hierbij de kwaliteit van de planten niet uit het oog.

Naast de functie van Karrenbouwer behoort taakroulatie binnen Logistiek, tot de werkzaamheden. 

Wij vragen

Je bent secuur en kan goed werken in teamverband, productkennis is een pre, je beheerst de Nederlandse- of Engelse taal. Je komt te werken in een informele omgeving waar een prettige werksfeer heerst met een enthousiast en gemotiveerd team.

Wij bieden

Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. een werkweek van maandag tot en met vrijdag, overwerkuren 126%, een tijd voor tijdregeling, jaarlijkse CAO verhoging en een eindejaarsuitkering van 1%.Je komt te werken in een informele omgeving waar een prettige werksfeer heerst met een enthousiast en gemotiveerd team.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Rogier Brouns, Logistiek Manager, tel. 06 - 83521309 of Marjon van Slingerlandt, P&O Manager 0297 - 380 752.
E-mail: personeelszaken@ozplanten.nl 

Voor de flexibele- en avonduren zijn wij op zoek naar scholieren / oproepkrachten. 

Ben jij 16 jaar of ouder en heb jij wekelijks nog wat uurtjes over, bijvoorbeeld naast jouw studie, tijdens vakantieperiode, avonduren of een aantal ochtenden in de week en lijkt het je leuk om bij OZ Planten op de afdeling Logistiek te komen werken dan vragen wij jou contact met ons op te nemen.

Krijg een indruk van ons in deze video.

Interesse?
Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Marjon van Slingerlandt, Personeelsmanager tel. 0297 38 07 52. E-mail: personeelszaken@ozplanten.nl 

Wil jij onderdeel uitmaken van een dynamisch- internationaal handelsbedrijf en studeer jij HBO Logistiek en Economie of een verwante opleiding? Dan kan je bij ons terecht voor een afstudeerstage ‘’kwaliteit’’.

Het betreft hier een onderzoek naar de kwaliteit van uitlevering van onze producten en het bepalen- en vastleggen van service levels (SLA).

Stage lopen bij OZ Planten is een leuke uitdaging. Er heerst een informele werksfeer, en samen met 100 werknemers doen we met passie voor planten ons werk. Als stagiaire krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig teamlid van OZ Planten.

Benieuwd naar deze afstudeeropdracht?

Interesse?
Voor meer informatie over mogelijkheden kun je contact opnemen met Marjon van Slingerlandt, P&O Manager tel. 0297 380 752. Ook kun je jouw belangstelling mailen naar personeelszaken@ozplanten.nl

Even voorstellen

OZ Planten is, met passie voor planten, dagelijks actief op de internationale exportmarkten.
Wij bieden ons brede assortiment van kamer- en tuinplanten zowel online als via fysieke kanalen aan.
Onze klanten bestaan uit groothandels, tuincentra en retailketens. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein FloraHolland Zuid in Aalsmeer. OZ Planten is onderdeel van Dutch Flower Group, een unieke familie van 30 gespecialiseerde handelsbedrijven binnen de sierteelt. Elk bedrijf werkt hard om topkwaliteit snijbloemen, gemengde boeketten of planten aan te bieden.  

Krijg een indruk van ons in deze video.

STAGEPLAATSEN MBO / HBO 

Wil jij onderdeel uitmaken van een dynamische en internationale werkomgeving en volg je een tuinbouw gerelateerde opleiding, financiële -, commerciële- of ICT opleiding?
Wij hebben regelmatig op verschillende afdelingen stagemogelijkheden, je kan bij ons terecht voor zowel meeloopstages als afstudeerstages.
Ook voor een traineeship kun je bij ons terecht.

Stage lopen bij OZ Planten is een leuke uitdaging. Er heerst een informele werksfeer, en samen met 100 werknemers doen we met passie voor planten ons werk. Als stagiaire krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig teamlid van OZ Planten.

Interesse?

Voor meer informatie over mogelijkheden kun je contact opnemen met Marjon van Slingerlandt, P&O Manager tel. 0297 380 752. Ook kun je jouw belangstelling mailen naar personeelszaken@ozplanten.nl www.ozplanten.nl

IMG_0217A