Werken bij

OZ Planten is, met passie voor planten, dagelijks actief op de internationale exportmarkten. Wij bieden ons brede assortiment van kamer- en tuinplanten zowel online als via fysieke kanalen aan. Onze klanten bestaan uit groothandels, tuincentra en retailketens. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein FloraHolland Zuid in Aalsmeer. OZ Planten is onderdeel van Dutch Flower Group, een familie van gespecialiseerde handelsbedrijven binnen de sierteelt.

Onze manier van werken is persoonlijk en no-nonsense. De passie voor planten verbindt ons en we werken elke dag op professionele wijze samen. Met elkaar werken we aan een goede werkomgeving waar gezondheid en werkplezier voorop staan. Betrokkenheid en medezeggenschap van medewerkers speelt hierin een grote rol.

Spreekt je dit aan? Reageer dan vandaag nog op één van onze vacatures, we maken graag kennis met je!

We zijn op zoek naar een dynamische collega die bekend is in de plantenwereld en toe is aan een eerste of tweede stap in zijn carrière. In deze functie hou je je o.a. bezig met het onderhouden van contacten met leveranciers en diverse werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling Inkoop, zodanig dat de bestellingen bij leveranciers kunnen plaatsvinden.
Heb jij passie voor planten en Inkoop en heb jij de ambitie om op termijn door te stromen naar een functie van (Sr.) Inkoper? Dan vragen wij jou te reageren!

Functie-eisen:
• MBO werk- en denkniveau;
• 0 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
• secuur;
• Kennis van het product en de handel;
• Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

Interesse?
Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Ramon van Kessel, Inkoopmanager, tel. 06 51 02 85 56 of Marjon van Slingerlandt P&O Manager 0297 38 07 52. Een schriftelijke reactie kun je richten aan: OZ Planten BV, personeelszaken@ozplanten.nl

Onze nieuwe collega gaat deel uitmaken van het logistieke team, afdeling Fustinname / Expeditie. Tot de werkzaamheden behoren lossen/laden van vrachtwagens, uitsorteren, transporteren van fust/emballage en het rijden van heftruck.

Wij vragen:

Je bent:

 • secuur
 • flexibel
 • initiatiefrijk
 • in het bezit van een Heftruckdiploma.

Het spreken van zowel Nederlands, Engels als Pools, geniet de voorkeur.
OZ Planten biedt je een afwisselende baan in een dynamische omgeving en biedt je een marktconform salaris. Werktijden in overleg.

Wij bieden:

 • een afwisselende baan in een dynamische omgeving
 • een marktconform salaris
 • werktijden in overleg
 • goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. een werkweek van maandag tot en met vrijdag, overwerkuren 126%, een tijd voor tijdregeling, jaarlijkse CAO verhoging en een eindejaarsuitkering van 1%.
 • je komt te werken in een informele omgeving waar een prettige werksfeer heerst met een enthousiast en gemotiveerd team.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sander van der Hoorn, Teamleider Logistiek 06 – 06 13 68 42 26 of Marjon van Slingerlandt, P&O Manager 0297 - 380 752. Een reactie kun je richten aan: personeelszaken@ozplanten.nl

Als Ingangscontroleur maak je deel uit van het logistieke team welke borg staat voor een correcte aflevering van onze producten bij onze klanten. Samen met je collega’s van de ingangscontrole draag je onder meer zorg voor het in ontvangst nemen en het controleren van de kwaliteit van onze producten, het aanmelden in de systemen en het klaarzetten van de levering voor verdere afhandeling binnen de organisatie. Neem een kijkje achter de schermen van OZ Planten.

Wij bieden:

Een leuke, uitdagende- en verantwoordelijke baan. De werksfeer bij OZ Planten is prettig en informeel en wij hebben een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden. Uren en dagen in overleg.

Wij vragen:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Plantenkennis
 • Ervaring met MS Office
 • Nederlands sprekend
 • ook scholieren met een branchegerichte opleiding worden uitgenodigd te reageren!

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Rogier Brouns, Logistiek Manager, tel. (06)- 83 521 309 of Marjon van Slingerlandt, P&O Manager (0297) - 380 752.  Een schriftelijke reactie kun je richten aan: OZ Planten BV, afdeling personeelszaken postbus 1076, 1430 BB Aalsmeer. E-mail: personeelszaken@ozplanten.nl  https://www.ozplanten.nl

Voor de flexibele- en avonduren zijn wij op zoek naar scholieren / oproepkrachten. Heb je interesse neem dan contact op met Sander van der Hoorn, Teamleider Logistiek, tel 06 13 684 226.

Je gaat deel uitmaken van het logistieke team. In samenwerking met collega’s Logistiek wordt het gehele logistieke proces van binnenkomst tot transport verzorgd. In de functie van Karrenbouwer ben jij verantwoordelijk voor het stukje transportklaar maken van onze producten. Aan de hand van orderinformatie bouw je de planten zo efficiënt mogelijk op karren, rekening houdend met de voorwaarden voor een veilig transport. Natuurlijk verlies je hierbij de kwaliteit van de planten niet uit het oog.

Naast de functie van Karrenbouwer behoort taakroulatie binnen Logistiek, tot de werkzaamheden. 

Wij vragen

Je bent secuur en kan goed werken in teamverband, productkennis is een pre, je beheerst de Nederlandse- of Engelse taal. Je komt te werken in een informele omgeving waar een prettige werksfeer heerst met een enthousiast en gemotiveerd team.

Wij bieden

Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. een werkweek van maandag tot en met vrijdag, overwerkuren 126%, een tijd voor tijdregeling, jaarlijkse CAO verhoging en een eindejaarsuitkering van 1%.Je komt te werken in een informele omgeving waar een prettige werksfeer heerst met een enthousiast en gemotiveerd team.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Rogier Brouns, Logistiek Manager, tel. 06 - 83521309 of Marjon van Slingerlandt, P&O Manager 0297 - 380 752.  Een schriftelijke reactie kun je richten aan: OZ Planten BV, afdeling personeelszaken E-mail: personeelszaken@ozplanten.nl  https://www.ozplanten.nl

Voor de flexibele- en avonduren zijn wij op zoek naar scholieren / oproepkrachten. Heb je interesse neem dan contact op met Sander van der Hoorn, Teamleider Logistiek, tel 06 13 684 226.

Ben jij 16 jaar of ouder en heb jij wekelijks nog wat uurtjes over, bijvoorbeeld naast jouw studie, tijdens vakantieperiode, avonduren of een aantal ochtenden in de week en lijkt het je leuk om bij OZ Planten op de afdeling Logistiek te komen werken dan vragen wij jou contact met ons op te nemen.

Krijg een indruk van ons in deze video.

Interesse?
Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Sander van der Hoorn, Teamleider Logistiek tel. 06 13 68 42 26. Een schriftelijke reactie kun je richten aan: OZ Planten BV, afdeling personeelszaken postbus 1076, 1430 BB Aalsmeer tel. (0297)38 07 52 E-mail: personeelszaken@ozplanten.nl Voor meer informatie over OZ Planten: www.ozplanten.nl

Wil jij onderdeel uitmaken van een dynamisch- internationaal handelsbedrijf en studeer jij HBO Logistiek en Economie of een verwante opleiding? Dan kan je bij ons terecht voor een afstudeerstage ‘’kwaliteit’’.

Het betreft hier een onderzoek naar de kwaliteit van uitlevering van onze producten en het bepalen- en vastleggen van service levels (SLA).

Stage lopen bij OZ Planten is een leuke uitdaging. Er heerst een informele werksfeer, en samen met 100 werknemers doen we met passie voor planten ons werk. Als stagiaire krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig teamlid van OZ Planten.

Benieuwd naar deze afstudeeropdracht?

Interesse?
Voor meer informatie over mogelijkheden kun je contact opnemen met Marjon van Slingerlandt, P&O Manager tel. 0297 380 752. Ook kun je jouw belangstelling mailen naar personeelszaken@ozplanten.nl

Even voorstellen

OZ Planten is, met passie voor planten, dagelijks actief op de internationale exportmarkten.
Wij bieden ons brede assortiment van kamer- en tuinplanten zowel online als via fysieke kanalen aan.
Onze klanten bestaan uit groothandels, tuincentra en retailketens. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein FloraHolland Zuid in Aalsmeer. OZ Planten is onderdeel van Dutch Flower Group, een unieke familie van 30 gespecialiseerde handelsbedrijven binnen de sierteelt. Elk bedrijf werkt hard om topkwaliteit snijbloemen, gemengde boeketten of planten aan te bieden.  

Krijg een indruk van ons in deze video.

STAGEPLAATSEN MBO / HBO 

Wil jij onderdeel uitmaken van een dynamische en internationale werkomgeving en volg je een tuinbouw gerelateerde opleiding, financiële -, commerciële- of ICT opleiding?
Wij hebben regelmatig op verschillende afdelingen stagemogelijkheden, je kan bij ons terecht voor zowel meeloopstages als afstudeerstages.
Ook voor een traineeship kun je bij ons terecht.

Stage lopen bij OZ Planten is een leuke uitdaging. Er heerst een informele werksfeer, en samen met 100 werknemers doen we met passie voor planten ons werk. Als stagiaire krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig teamlid van OZ Planten.

Interesse?

Voor meer informatie over mogelijkheden kun je contact opnemen met Marjon van Slingerlandt, P&O Manager tel. 0297 380 752. Ook kun je jouw belangstelling mailen naar personeelszaken@ozplanten.nl www.ozplanten.nl

IMG_0217A