Planten en onze passie

Direct From Grower: garantie van onze partners
Aanbod op maat, dat aansluit op de wensen van onze klanten. Dat is het uitgangspunt bij OZ Planten. Met onze Passie voor Planten ligt de focus op de in- en verkoop van kwalitatief goede planten voor het midden en hogere segment van de markt. OZ Planten behoort tot de meest vooruitstrevende en grootste plantenexporteurs van Nederland. We onderhouden intensieve contacten met door ons geselecteerde, betrouwbare plantenkwekers.
Onze kwekers/partners hebben een breed en diep aanbod, waaruitwij voor u het perfecte assortiment samenstellen.  Dankzij nauwe samenwerking met onze partners  beschikt OZ Planten altijd over speciale en exclusieve aanbiedingen en kunnen we onze klanten als eerste kennis laten maken met nieuw aanbod.

Inkoop veilingklok 
De grootste plantenveiling van Europa is die van FloraHolland in Aalsmeer (NL). Hier is OZ Planten één van de grootste kopers en een speler van formaat. Dagelijks zijn vier gespecialiseerde planteninkopers op de veilingklokken actief, voor de inkoop van prijstechnische interessante en aanvullende partijen.
90% van de planten die we kopen komen direct van de kweker en 10% kopen we op de veilingklok.

De voordelen van onze voorraad
Ook beschikt OZ Planten over een voorraad. De voorraad bestaat zowel uit klokaankopen, maar ook uit speciaal ingekochte partijen bij onze kwekers. U kunt uit onze voorraad op de dag van vertrek aanvullend nog specifieke planten inkopen, of zendingen - vlak voor vertrek - nog aanvullen. Bovendien is er een virtuele voorraad bij onze kwekers  beschikbaar, speciaal voor de klanten van OZ Planten. Ook uit deze virtuele voorraad kan eenvoudig, op maat en dagvers worden besteld.

Untitled-1